Monday, March 29, 2010

Kebosanan


Aku bosanlla apa nak buat ni................ hari-hari cengini... nak cari keje lain xde experience sbb dok sini goyang kaki jek.. xwat pape tp gaji masyukkk cmne tue...tp belum tentu naik gaji... pekerja kat cni pun xnaek gaji dah 6tahun pelik2... inike dikata anak syarikat LTAT?waaaaaaaaaaaa..... apa lagik yang aku nak buat nie eh... berblogging gambo xde nak citer.Klu citer panjang2 tp xde gambo xbestla....waaaaaaa..

6 comments:

hafiz said...

ko keje apa nih..
sampai 6 tahun gaji tak naik

pu3_hidayah said...

hah tau takpe! keje aku as web designer kat cni... tapi satu habuk web pun aku xpenah design gik.. company nie hire org luar buat dah setahun aku kat cni..tp web xsiap2 gik... bonus pun xde tau tak.. cess..

nadeera said...

kerja goyang kaki?bestnyerrrrrrr..saper nak ambik tempat saya?heheheh

kakyong said...

salam,

at last ade jumpa gak blog kaum kerabat... ;)

ish ish... siannyer... dah tu hari2 dok opis takkan buat2 sibuk jer...
company apa kah itu?

hafiz said...

Gi jadi katak la..
lompat si katak lompat

pu3_hidayah said...

Nadeera: Jum tukar...MENJELMA!!!

Kakyong: hahaha apa lagik buat cibukla chating, facebook, friendster... hahahahaha...

Hafiz: xmola jadi katak..jadik kucingla.. makan tido kene belai bagai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails