Friday, March 26, 2010

Hadiah Pujuk sbb Merajuk..


Hikhikhik... 2 hari yang lepas aku dapat hadiah dr my fionce.... lalala... gara2 majuk... kuikuikui.....nak citer sebab menyebabnye tue biorler rahsia..... aritue ingatkan nak kuar makan upenye... xjadi... lagi ler bertambah geram... dia kata dia singgah anta barang yang aku nak jek... sbb dia ada urgent job... grrrrrrrrr... dah la majuk... time nak baik2 ada urgent job plak... hah mmg ler panas.... Aku tunggu je la kat umah.... then dia anta barang yang aku nak ngan 1 kotak anti virus karsperky... aku cakap la laptop dah xleh on laaa... naper bli antivirus nie... xpela... simpan.... uikss.... pelik... dalam hatiku pun berkata... nak dapat laptop baru ke??... waaaaaaaaaaa.... mula berangan... so aku letak ler dulu barang2 tue kat bilik... aku belek balik Nikon D50 aku nie... walaupun lama aku tetap sayang camera nie tau... :) Dia call tanya dah bukak ke belum kotak tue... aku pun katala... ler cd antivirus je kan nape nak bukak.... hahahaha.... dia pun kata ok xpelah... :P So pas tengok tv aku pun pi la blik ngan roomate aku... then aku bukak la kotak cd tue......

Nie ha kotaknye... :)

Upenye dalamnye bukan de cd..... kekekekekeke....

ada 2 tudung...... hikhikhik i luvvvvvvvvvv it.... :)... For me xkisahla harga bape pun yang pasti ikhlas... :)


merah betul makngah... uikkk... thanks my fionce.. :)

1 comment:

kakyong said...

lawo nya selendang...
nak juga... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails