Tuesday, October 6, 2009

21/09/09 (2)

Aku tak sedar pun yang discussion dah bis..wah senang gilerss... Tgh2 ktrang syok bercerita.... tetiba kak yus muncul "wah2 tak dengar ke aku duk panggil2 suh turun....sakit tekak aku nie...meh turun cepat..." ktrang semua terpingga2 hah...yeke kak yus panggil tak dengar pun...hahahha... ktrang pun semua turun dr bilik..perghh...aku NERBOS seh... aku cakap ngan kak yus...takutlah... "ala kak yus dulu pun cmtue gak...buat biasa je'.. sebenarnya aku takut sbb aku tak penah bukak spek depan family drang.. takut la nti...cancel ke..almaklumla..aku sedar sape aku.. batang idung pun takde.. hukhukhuk... hahahahahahaaaaaaaaaaaa.......... pas aku duduk kat pelamin je.. semua pandang aku...perghhhhhhhhhhh... maluuuuuuuuu..... untung ar temek duk atas kerusi sama paras... aku nie bak cm raja dah... mula2 segan nak angkat muka...cess bila tgk lampu lip lap lip lap je...apa lagik posing la.... hahahahhahaha..... then bacaan doa dibaca oleh pakcik aku...


2 comments:

putdianas said...

Congrats ririe :D happy for u... xpe da practise tuk naik pelamin tul2 nnt. lepas ni xde la takut sgt sbb naik pelamin berdue :D

pu3_hidayah said...

Hehhe..tp malu la kak put sebenarnya... just buat muka tebal je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails